Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Ford Explorer PHEV U625

Uus! Automaadid jaoks Ford Explorer PHEV U625

Ford Explorer PHEV U625 on muljetavaldav hübriidsõiduk, mis pakub võimsat ja tõhusat sõiduelamust. Tänu edasijõudnud tehnoloogiale ja keerukale stiilile on see auto suurepärane valik peredele ja seiklejatele, kes otsivad usaldusväärset ja vastupidavat sõidukit.

Explorer PHEV U625 on varustatud 3,0-liitrise V6-mootoriga, mis toetab elektrimootorit ja akut. Nende elementide kombinatsioon pakub kokku kuni 318 hobujõudu ja 332 naela-jalga pöördemomenti. See suurepärane võimsus võimaldab Explorer PHEV U625-l kiirendada 0–60 miili tunnis vaid 5,7 sekundiga.

See, mis tõeliselt muljet avaldab sellel linnamaasturil, on selle energiatõhusus. Explorer PHEV U625-l on kuni 21 miili täielikult elektrilist sõiduulatust ja kuni 25 mpg kombineeritud kütusekulu. See tähendab, et auto omanikud saavad mitte ainult nautida võimsat jõudu, vaid ka vähendada kütusekulusid ja kahjulike gaaside heitmeid.

Veel üks oluline omadus Explorer PHEV U625-l on selle universaalne ja avar sisemus. Standardvarustus sisaldab 7 istekohta ja üle 87,8 kuupmeetri pagasiruumi mahutavust, kui tagumised istmed kokku klappida. See linnamaastur pakub piisavalt ruumi peredele ja seiklejatele. Samuti on Explorer PHEV U625-l palju kasulikke funktsioone, nagu 10,1-tolline puutetundlik ekraan meelelahutussüsteemile, tugi Apple CarPlay ja Android Auto ja 12,3-tolline digitaalne näidikuteplokk.

Tänu edasijõudnud ohutusfunktsioonidele ja juhiabi süsteemidele on Explorer PHEV U625 turvaline auto. Standardvarustus sisaldab kvaliteetseid funktsioone nagu hädaolukorras automaatpidurdussüsteem, sõidurea hoidmise süsteem ja surnud nurga jälgimise süsteem. Lisafunktsioonid nagu dünaamiline kiirusehoidik ja liiklusmärkide hoiatus on samuti saadaval.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.