Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automaadid jaoks Hyundai Ioniq 6 2022

Uus! Automaadid jaoks Hyundai Ioniq 6 2022

Hyundai Ioniq 6 2022 on Hyundai Ioniq seeria elektriauto ja teine ​​Ioniq mudel pärast Ioniq 5. Seda autot kiidetakse tema atraktiivse disaini ja tippfunktsioonide eest. Tema muljetavaldav ajalugu ja lihvitud disain muudavad Ioniq 6 üheks parimaks elektriautoks 2022. aasta turul.

Hyundai Ioniq 6 on futuristliku disaini ja silmatorkava välimusega auto, kõrge ja pikk. Sellel on palju mootoreid, mis on kaasatud elegantsele kehakujule. Tema LED-esituled on elegantsed ja 20-tollised rattad on muljetavaldavad. Interjöör on üks parimaid uutest kõrgekvaliteedilistest materjalidest valmistatud autode interjööridest. Sellel autol on viis avarat istet ja see on väga avar ja mugav.

Hyundai Ioniq 6 on varustatud võimsate mootoritega, mis pakuvad suurt jõudlust. Sellel mudelil on elektrimootorid, mis pakuvad 308 hobujõudu ja 605 Nm pöördemomenti. See saavutab kiiruse 0–100 km / h alla 5 sekundi. Maksimaalne kiirus on 220 km / h ja sellel on umbes 550 km sõiduulatus ühe laadimisega.

Hyundai Ioniq 6 on varustatud erinevate tipptasemel funktsioonide ja tehnoloogiatega. Sellel on suur puutetundlik ekraan infotainment-süsteemiga, mis on ühilduv Apple CarPlay ja Android Auto'ga. Sellel on ka 12,3-tolline digitaalne ekraan ja oluline juhi juhtimispaneel. Seal on ka teisi funktsioone, nagu 360-kraadine kaamera.

Meie kollektsioonis on sellele autole sobiv sobivus.