Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Automatid Alfa Romeo Tonale hübriidile

Uus! Automatid Alfa Romeo Tonale hübriidile

Alfa Romeo Tonale on uusim hübriidauto, mis on loodud ühendama Alfa Romeo sportlikku elegantsi ja tipptasemel tehnoloogiat. Tonale on Alfa Romeo esimene hübriidauto ning see sobib ideaalselt linnas sõitmiseks, kuid pakub ka piisavalt võimsust, et nautida ka maanteesõitu.

Tonale on disainitud Alfa Romeo traditsioonilise disainikeele järgi, mis koosneb peenetest joontest ja tugevatest kontuuridest. Auto on inspireeritud Alfa Romeo juurtest, kuid lisab kaasaegseid ja futuristlikke elemente, mis rõhutavad tema hübriidtehnoloogiat.

Alfa Romeo Tonale hübriidauto on varustatud 1,3-liitrise turbomootoriga, mille võimsus on 177 hj. Elektrimootor lisab veel 113 hj, mistõttu on auto koguvõimsus 240 hj. Tonale suudab kiirendada nullist sajani vaid 7 sekundiga ja saavutada maksimaalse kiiruse 220 km/h.

Kuid Tonale pakub ka märkimisväärset säästlikkust, sest see suudab läbida kuni 50 km elektriliselt ning selle CO2 heitkoguste tase on alla 50 g/km. Auto on varustatud kahe erineva laadimissüsteemiga, sealhulgas kiirlaadimisega, mis võimaldab auto täielikult laadida vaid 25 minutiga.

Tonale hübriidauto interjöör on kaasaegne ja luksuslik. See on varustatud tipptasemel tehnoloogiaga, sealhulgas 10,25-tollise multimeediaekraani ja digitaalse juhi ekraaniga. Auto pakub ka suurepärast helisüsteemi ja muid mugavusi, mis teevad sõidu nauditavaks.

Alfa Romeo Tonale hübriidauto on suurepärane valik neile, kes otsivad sportlikku ja luksuslikku sõidukit, mis pakub ka säästlikkust ja keskkonnasõbralikkust. Tonale on suurepärane valik neile, kes soovivad ühendada sportlikkust ja tipptasemel tehnoloogiat ning kes hindavad disaini ja elegantsi.

Telli kohe sellele autole automatid!