Otsin sobivat automatti oma autole:

Uus! Citroën C5 X Plug-in Hybrid autojalatsid

Uus! Citroën C5 X Plug-in Hybrid autojalatsid

Citroën tõi turule C5 X Plug-in Hybrid, mis ühendab hübriidajamit elegantse disaini ja suurepärase mitmekülgsuse. See pakub mugavust, kasutusmugavust ja keskkonnakaitset, mis teeb sellest täiusliku valiku kaasaegsetele peredele.

Disain ja funktsionaalsus

Citroën C5 X Plug-in Hybridil on elegantne ja dünaamiline disain, millel on kaasaegne ja jõuline välimus. Sellel on panoraamkatus ja suur pagasiruum, mis pakub piisavalt ruumi reisijatele ja pagasile.

Seestpoolt on C5 X Plug-in Hybrid mugav ja praktiline. Auto pakub ergonoomilisi istekohti kuni viiele inimesele. Armatuurlaual on 12-tolline puuteekraan ja juht saab olulist teavet auto juhtimisseadmete kohta 10-tollisel digitaalsel ekraanil. Auto on varustatud ka 360-kraadise kaameraga, mis aitab automaatsel parkimisel ja takistuste vältimisel.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid on hübriidmootor, mis koosneb 1,6-liitrise neljasilindrilisest bensiinimootorist ja elektrimootorist, mille koguvõimsus on 225 PS. Auto suudab täiselektrirežiimil sõita kuni 50 km ja seda saab 7,4 kW laadijaga laadida umbes 3 tunniga. C5 X Plug-in Hybrid kiirendab kiiresti ja võib saavutada kiiruse kuni 225 km/h.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid on varustatud mitmete turvaelementidega, sealhulgas automaatne kiiruse reguleerimine, sõidurajavahetusabi ja automaatne pidurdamine. Need funktsioonid tagavad turvalise ja mugava sõiduelamuse.

Citroën C5 X Plug-in Hybrid on ideaalne valik kaasaegsetele peredele, kes soovivad kombineerida mugavuse ja keskkonnasõbraliku sõidu. Disain on kaasaegne ja praktiline, mootor on võimas ja tõhus ning turvaelemendid tagavad sõidu ajal suurema meelerahu. Kui otsite usaldusväärset ja vastupidavat autot igapäevaseks kasutamiseks, on C5 X

Selle auto jaoks on nüüd meie kollektsioonis sobiv.